MOBB Workshops

Har du träffat någon som har fått nog av kunskap och inspiration? Inte vi heller. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en workshop efter vad du behöver.Citat_MOBB_Workshops

Vi kan börja med att prata om hur dina kunder och anställda använder mobilen just precis nu – och vi lovar att det är helt annorlunda än för bara ett år sedan. Du får mer koll på vad mobila lösningar kan göra för dig 2014 så att du kan fatta smartare beslut.

Vill du fördjupa dig brainstormar vi runt några utmaningar som du står inför och tittar på hur andra har löst samma utmaningar med mobila lösningar. Vi spånar fram idéer och lösningar som snabbt hjälper dig att komma ifatt. Du får en massa uppslag som du kan spinna vidare på.

Eller så zoomar vi in på en enda idé eller konkret utmaning som du behöver komma vidare med. Tillsammans skissar vi på tavlan och pratar om målgrupp, behov, funktioner och flöden. Du får en kravspec på ditt koncept och en uppskattning om vad som behövs för att komma igång och börja bygga lösningen.