MOBB Assessment

Den mobila strategin bör utgå från ditt företags faktiska situation – inte från gissningar och antaganden.Citat_MOBB_Assessment

Du berättar var du står och vi föreslår en väg framåt. Vi lyssnar på dina kollegor, kunder och partners så att vi får koll på allas behov. Vi tittar på de affärssystem du har i dag, gör analysen och ger dig tydliga rekommendationer om var du kan få ROI på dina mobila investeringar. Analysen kan landa i ett ”ja” eller ett ”nej” till ett särskilt projekt – eller så kan det landa i en övergripande mobil strategi och en roadmap.

Vi har koll på vem som är bra på vad i den mobila världen. Några av dessa samarbetar vi tätt med – andra inte. Oavsett vilket så är vår roll att ge dig objektiva råd om vilka leverantörer som kan lösa dina behov.

Vår Assessment Process

Blogg Post: Mobilstrategin berör hela företaget

Blogg Post: 8 anledningar till att du vill ha ditt företag i mobilen 2014

MOBB Production

Har du redan idén till ett mobilprojekt och saknar bara någon som sjösätter det?
Vi fixar det! Snacka med oss så gör vi verklighet av din idé.Citat_MOBB_Produktion

Vi är vana vid att göra det svåra enkelt. Tillsammans ritar vi upp, planerar och producerar din produkt. Du sitter på första parkett och tycker till under hela resan. Eftersom du är med och testar och förbättrar medan allt växer fram kan vi vara säkra på att det blir så bra det bara går.

Vi hjälper dig att rita upp din idé, identifiera en målbild och producera en färdig lösning. Eftersom vi ofta arbetar enligt Scrum-metoden är det lätt att tillsammans med dig testa nya funktioner, hitta fel och göra förbättringar under hela produktionen. Då kan vi vara säkra på att minimera riskerna och få en optimal användarupplevelse.

När produkten är klar för att användas är den din. Känns det läskigt att ta hand om den själv? Ta det lugnt. Om du vill så hjälper vi dig att både supporta din produkt och planera nästa steg.

Vår Arbetsprocess

MOBB Workshops

Har du träffat någon som har fått nog av kunskap och inspiration? Inte vi heller. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en workshop efter vad du behöver.Citat_MOBB_Workshops

Vi kan börja med att prata om hur dina kunder och anställda använder mobilen just precis nu – och vi lovar att det är helt annorlunda än för bara ett år sedan. Du får mer koll på vad mobila lösningar kan göra för dig 2014 så att du kan fatta smartare beslut.

Vill du fördjupa dig brainstormar vi runt några utmaningar som du står inför och tittar på hur andra har löst samma utmaningar med mobila lösningar. Vi spånar fram idéer och lösningar som snabbt hjälper dig att komma ifatt. Du får en massa uppslag som du kan spinna vidare på.

Eller så zoomar vi in på en enda idé eller konkret utmaning som du behöver komma vidare med. Tillsammans skissar vi på tavlan och pratar om målgrupp, behov, funktioner och flöden. Du får en kravspec på ditt koncept och en uppskattning om vad som behövs för att komma igång och börja bygga lösningen.

 

MOBB Lifecycle

Att producera det mobila konceptet är bara början. Det är nu resan drar igång på allvar.Citat_MOBB_Lifecycle

För dina kunder. . .
Undersökningar visar att dialog och relationsbyggande aktiviteter i mobilen har större genomslagskraft än i andra kanaler. I mobilen kan man bli personlig!

Ditt koncept och din mobila applikation är möjligheten för dig att skapa långa, goda och lönsamma relationer mellan dig och din kund. Vi hjälper dig att ta fram din plan och ditt innehåll för det mobila relationsbyggandet.

För dina anställda. . .
Hur kan du säkra att alla anställda hittar, installerar och börjar använda appen som du har investerat både pengar och tid på att producera? Hur kan du på bästa sätt ta hand om rapportering, analys, felsökning, kvalitetskontroll och säkerhet? Vi hjälper dig att hitta den rätta lösningen för dig i en djungel av lösningar inom MEM, MAM, MDM, BYOD. . .

Blogg Post: Consumerisation of IT

MOBB CMO

Har du inte skaffat en mobilchef än? Låt inte det hamna hos någon på jobbet som egentligen är bäst på något annat.Citat_MOBB_CMO

En mobil mentalitet bör finnas inom hela företaget – men någon måste visa vägen, utbilda organisationen och koordinera projekten.

En CMO (Chief Mobile Officer) är den person som har ansvar för den mobila strategin och interna utbildningar. Han eller hon har också koll på branschens trender och ser till att driva på den mobila utvecklingen internt i företaget. Eftersom utvecklingen sker så snabbt är det viktigt att alla företagets avdelningar samverkar och drar åt samma håll. Annars finns risken att man missar möjligheter att återanvända lösningar och ta ut synergier mellan olika mobila koncept.

Vi kan hjälpa dig på två sätt – antingen hyr du en CMO från oss så länge du vill, eller så hjälper vi dig att ta fram en kravprofil för tjänsten så att du kan hitta rätt kandidater – internt eller externt.

Blogg post: Leder du en verksamhet

Vill du veta mer?

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!
Du måste fylla i din e-post eller telefonnummer, försök igen!
Något gick snett, maila oss på hello@mobb.se eller ring oss på +46 733 099 003!
Mejla oss på hello@mobb.se
eller ring oss på +46 733 099 003 +46 733 099 003