MOBB är en ny typ av aktör på den mobila arenan

Vi är fullkomligt övertygade om att vi skulle kunna hjälpa dig med att både tänka ut och genomföra mobila insatser i och kring din verksamhet. Strategier, idé- och konceptutveckling, produktion och förvaltning – alla saker som innebär det där spännande momentet som brukar kallas ”nästa steg”. För vi är säkra på att det steget handlar om just mobilitet.

 

om_mobb

 

Mobilized Business är en annorlunda kombination av ”tänka” och ”göra” – vi har en gedigen strategisk erfarenhet i botten, men kombinerar det med ett väldigt praktiskt förhållningssätt till att också genomföra samma strategier. ”Walk the talk” helt enkelt. För det är ju så – många strategier förblir skrivbordsprodukter. På MOBB är vi precis lika intresserade av att mer handgripligen jobba med frågor som rör integration, säkerhet och statistik/analys som med kreativ idé- och konceptutveckling.

MOBBs_10_puff

 

Och det fina är att det faktiskt inte spelar någon roll om du kommit en bit i ditt resonemang kring, och implementering av, mobilitet – eller om du precis nyss fick upp ögonen för vad denna digitala frigörelse kan innebära. MOBB kan agera både inspiratör och katalysator för det mobila skiftet. Vare sig du är företagsledare, marknadsförare eller IT-chef så kan vi guida dig på resan – eller ge dig verktygen för att köra själv.

MOBB_Det bästa av två världar

 

Vår bakgrund är präglad av kommunikation, teknik och mobilitet. Några av oss har jobbat många år på globala telekombolag, några på prisade reklambyråer och ytterligare några inom den digitala byråvärlden. Tillsammans har vi en närmast perfekt mix av kompetenser och erfarenhet – och tillsammans med våra samarbetspartners inom tyngre teknikutveckling, vågar vi kalla oss själva för en ”one-stop shop” inom mobilitet. En av våra huvudägare är den innovativa digitalbyrån Milou Communication, som med sin starka profil inom digital affärsutveckling, användarupplevelse och utveckling utgör en perfekt partner och intressent på den resa MOBB har påbörjat.