PRESSMEDDELANDE (20:e mars 2014) – MOBB vill rita om den mobila spelplanen

Mobilitet handlar inte längre bara om hur mobilen ska hitta sin plats i marknadsmixen. Mobila satsningar är nu högst relevanta även när det gäller att förbättra affärsprocesser, addera nytt värde till dina produkter och engagera dina medarbetare. En mobil arbetsstyrka innebär även risker och IT-utmaningar som måste hanteras på rätt sätt.

– Dina kunder och anställda tittar i sina mobiler 150 gånger per dag och de flesta är aldrig längre bort från mobilen än en meter. Det som inte finns i mobilen blir inte gjort! säger Anders Børde, VD på MOBB. Allt pekar på att de företag som satsar på mobilitet nu, får en konkurrensfördel i dag, samtidigt som de skapar förutsättningarna för att förbli relevanta för kunder och anställda i morgon. Men branschens ökande komplexitet förutsätter att man noggrant planerar sina mobila investeringar och tar höjd för både de möjligheter och de IT-utmaningar som mobilitet innebär, fortsätter Børde.

– MOBB är en annorlunda kombination av ”tänka” och ”göra” – vi har en stark strategisk erfarenhet i botten, men kombinerar det med ett väldigt praktiskt förhållningssätt vad gäller genomförandet. ”Walk the talk” helt enkelt, säger Patrik Jonsson. Vår bakgrund är präglad av kommunikation, teknik och mobilitet. Några av oss har jobbat många år på globala telekombolag, några på prisade reklambyråer och ytterligare några inom den digitala byråvärlden. Tillsammans med våra samarbetspartners inom tyngre teknikutveckling, vågar vi kalla oss själva för en ”one-stop shop” inom mobilitet.

MOBB levererar bland annat avancerade och mycket uppskattade mobila koncept och tjänster till Telenor Sverige, Telenor Norge, Canal Digital med flera. I övrigt är några av medarbetarna på MOBB omtyckta och flitigt anlitade föreläsare och strategiska rådgivare inom t ex IAB Sverige och Hyper Island.

Klicka här för att ladda ner pressmeddelandet i sin helhet som PDF: PRESSMEDDELANDE_MOBB

MOBB_Det bästa av två världar_2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du måste fylla i samtliga fält, försök igen!

Vill du veta mer?

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!
Du måste fylla i din e-post eller telefonnummer, försök igen!
Något gick snett, maila oss på hello@mobb.se eller ring oss på +46 733 099 003!
Mejla oss på hello@mobb.se
eller ring oss på +46 733 099 003 +46 733 099 003