Sveriges första heltäckande undersökning inom Mobil Marknadsföring

Vi på MOBB tror starkt på gemensamma initiativ för att utbilda köparsidan och därmed bygga en marknad baserad på transparens och kunskap. Därför engagerar vi oss i branschorganisationen IAB Sverige vars syfte är precis detta. Under 2013 hade vi lead på genomförandet av Sveriges första heltäckande undersökning inom mobil marknadsföring.

Skärmavbild 2014-02-22 kl. 08.02.10

Projektet samlade 20 partners – företag och andra intresseorganisationer. Syftet med projektet var att ta reda på vad konsumenterna gillar, vad företagen gör och hur duktiga byråerna är på att driva på utvecklingen. Svar på dessa frågor fick vi genom att designa tre undersökningar som riktade sig till var och en av följande målgrupper: Kund, Företag, Byrå.

Resultat från projektet presenterades för 400 deltagare under IABs årskonferens i april 2013. Sedan har vi hållit en rad frukostseminarier och andra dragningar av resultaten. Den officiella rapporten finns att ladda ner på www.iabmobile.se

Ta gärna kontakt om du vill ha en egen dragning av resultaten från denna undersökning.

PS: Vi har upplevt problem med siten iabmobile.se. Vid eventuella problem, ta kontakt med oss så skickar vi rapporten direkt till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du måste fylla i samtliga fält, försök igen!

Vill du veta mer?

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!
Du måste fylla i din e-post eller telefonnummer, försök igen!
Något gick snett, maila oss på hello@mobb.se eller ring oss på +46 733 099 003!
Mejla oss på hello@mobb.se
eller ring oss på +46 733 099 003 +46 733 099 003