Leder du en verksamhet?

Leder du en verksamhet? I så fall vet vi något du också behöver veta. Framtiden är mobil.

De företag som satsar på ny teknik går bättre, växer mer och är mer lönsamma än de som väntar. Ändå investerar de flesta företag bara någon procent på mobila lösningar, trots att mobilanvändningen ökar markant varje år.

Allt pekar på att de företag som satsar på mobilitet nu, får en konkurrensfördel i dag, och samtidigt skapar förutsättningarna för att förbli relevanta för kunden i morgon. Mobilen är snart ett viktigare verktyg än datorn. Det som inte finns i mobilen, blir kanske aldrig gjort.

Smarta telefoner och plattor har fått människor att tillbringa dubbelt så mycket tid online. Dina kunder och anställda tittar i sina mobiler 150 gånger per dag, och de flesta är aldrig längre bort från mobilen än en meter.

De flesta använder redan mobila lösningar. Men få tar ett ordentligt grepp. Få har i dag en skräddarsydd mobil strategi och den styrning som krävs för en hållbar effektiv distribution och säker datahantering.

MOBB kan hjälpa er

Kunskap och planering når alltid längst. Av oss får du råd inför en trygg mobil investering, hela vägen från analys till strategi och utförande. Ditt företags mobila koncept måste utgå från era förutsättningar, er ”business” och era system. Vi hittar mobila lösningar som kan förstärka alla delar av er verksamhet. Vi kan hjälpa att ta fram guidlines som säkrar att ni uppnår fördelarna av ett mobilt arbetssätt.

Vi tar reda på hur mobilen kan tillföra värde i er verksamhet och vad som är ert nästa steg. Vi vet vad som är möjligt att göra i olika mobiler, operativsystem och affärssystem, och vi vet vem som kan göra jobbet. Vi känner till möjligheterna, utmaningarna och riskerna.

Statistiken visar att företag som är oroliga för framtiden, och väljer att inte satsa på ny teknik, ligger efter – och kommer att ligga efter även i framtiden.

Börja i dag med att ta vårt enkla mobilredo test.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du måste fylla i samtliga fält, försök igen!

Vill du veta mer?

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!
Du måste fylla i din e-post eller telefonnummer, försök igen!
Något gick snett, maila oss på hello@mobb.se eller ring oss på +46 733 099 003!
Mejla oss på hello@mobb.se
eller ring oss på +46 733 099 003 +46 733 099 003